Sponsorzwemmen tillift levert bijna 1600 euro op

Nieuws

Sponsorzwemmen tillift levert bijna 1600 euro op

sponsorzwemmen tillift cheque

De sponsoractie van De Variant heeft donderdagmiddag 21 maart bijna 1600 euro opgeleverd! En... inmiddels, nu een kleine week later, staat de teller al op 2500 euro!

Bijna 50 gesponsorde zwemmers afkomstig vanuit onder meer InteraktContour Dagbesteding De Variant Steenwijk en de Maargies Hoeve zwommen donderdagmiddag stevig door in ons zwembad om zoveel mogelijk geld op te halen voor onze nieuwe elektrische tillift. En zij zwommen niet voor niets: het middagje sponsorzwemmen leverde € 1587,50 op!

Dit mooie bedrag werd donderdagmiddag rond 15.00 uur door Sander, Ilse Vera en Marise van De Variant overhandigd aan onze directeur Onno Kloosterboer.

Met als slogan ‘Help ons het water in!’ organiseerden de Variant-stagiaires Ilse Vera Hartman en Marise Stuurhaan deze middag, waaraan iedereen kon meedoen. Naast het gesponsorde baantjes zwemmen was er uiteraard ook tijd voor plezier voor de zwemmers en daarvoor lag er ook een stormbaan in het water en kon in het recreatiebad een potje waterbasketbal worden gedaan. Supporters waren er natuurlijk ook!

sponsorzwemmen tillift start

sponsorzwemmen tillift zwemmen

sponsorzwemmen tillift supporters

sponsorzwemmen tillift waterbasketbal

sponsorzwemmen tillift cheque

Inmiddels 2500 euro

Wij houden al een tijdje met enige regelmaat acties voor een nieuwe elektrische tillift om onze bezoekers met een beperking zo comfortabel mogelijk in en uit het water te kunnen halen. Een dergelijke tillift vergt echter een flinke investering van ongeveer 10.000 euro. „We zijn heel blij met deze mooie opbrengst,” zegt Onno. „Fantastisch dat iedereen zo meedenkt en fijn dat er zoveel sponsorzwemmers waren. Het geeft ons een warm gevoel. En we gaan nog even door, onder meer met onze statiegeldactie, de RaboClubSupport (waarvan we ook al 500 euro hebben ontvangen) en er komt nog steeds geld binnen. Inmiddels staat de teller op een kleine 2500 euro!”

Donaties nog welkom

Spontane financiële bijdragen zijn nog steeds van harte welkom. Donaties kunnen worden overgemaakt naar het bankrekeningnummer NL 73 RABO 0322 0270 04 van Sportservice Steenwijkerland, onder vermelding van ‘Sponsorzwemmen Tillift’. Het gedoneerde bedrag wordt dan rechtstreeks geboekt op ons spaarpotje voor de nieuwe tillift.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.