Zwemfonds

Zwemfonds gemeente Steenwijkerland

Het Zwemfonds Steenwijkerland is in het leven geroepen met de gedachte dat alle kinderen een zwemdiploma moeten kunnen halen en zich moeten kunnen redden in het water. Het fonds ondersteunt gezinnen die, vanwege de financiële situatie, het zwemdiploma van hun kind zelf niet kunnen betalen.

Een kind komt in aanmerking voor ondersteuning vanaf 4 jaar en als het voldoet aan de criteria van het Zwemfonds Steenwijkerland. Het Zwemfonds vergoedt de kosten voor het behalen van zwemdiploma A en B, waarbij ouders en/of verzorgers maandelijks een eigen bijdrage betalen.

Aanvragen voor het Zwemfonds Steenwijkerland kunnen worden ingediend bij de gemeente Steenwijkerland, digitaal via https://www.steenwijkerland.nl/Inwoners/Jeugd_zorg_en_werk/Werk_inkomen_en_geldloket/Inkomen/Vergoedingen_en_toeslagen/Vergoedingen/Meedoen_in_Steenwijkerland_2024

Voor meer informatie over het Zwemfonds kunt u terecht bij de gemeente Steenwijkerland.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.