Zwemfonds

Zwemfonds gemeente Steenwijkerland

Het Zwemfonds Steenwijkerland is in het leven geroepen met de gedachte dat alle kinderen een zwemdiploma moeten kunnen halen en zich moeten kunnen redden in het water. Het fonds ondersteunt gezinnen die, vanwege de financiële situatie, het zwemdiploma van hun kind zelf niet kunnen betalen.

Een kind komt in aanmerking voor ondersteuning vanaf 5 jaar en als het voldoet aan de criteria van het Zwemfonds Steenwijkerland. Het Zwemfonds vergoedt de kosten voor het behalen van zwemdiploma A en B, waarbij ouders en/of verzorgers maandelijks een eigen bijdrage betalen.

Aanvragen voor het Zwemfonds Steenwijkerland worden uitsluitend door een intermediair ingediend. U bent een intermediair, als u op professionele wijze bij de opvoeding of ontwikkeling van het kind betrokken bent en daarmee de thuissituatie van het kind goed kent (bijvoorbeeld docent, hulpverlener (GGD, thuiszorg, Jeugdzorg), de buurtsportcoach of huisarts).

Ouders kunnen alleen een aanvraag indien samen met een intermediair.

Voor meer informatie over het Zwemfonds kunt u terecht bij Sociaal Werk De Kop, telefoonnummer 0521 74 50 80 of via het e-mailadres info@sociaalwerkdekop.nl.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.