Jip's WaterWennen voor kleuters
Binnen

Jip's WaterWennen voor kleuters

Vooruitlopend op de zwemlessen: Jip's WaterWennen voor kleuters vanaf 4 jaar.

Tijdens de lessen Jip’s WaterWennen voor kleuters worden de kinderen verder vertrouwd gemaakt met water. Onder deskundige begeleiding leert je kind op een speelse manier de vele mogelijkheden en onmogelijkheden van het water kennen. Je kind leert zo al jong te overleven in het water.

Jip’s WaterWennen voor kleuters is er voor kinderen vanaf 4 jaar. Er worden verschillende spelvormen gedaan, waardoor je kind bewust en onbewust de grondbeginselen van het zwemmen aanleert. De lessen Jip’s WaterWennen zijn zonder ouder of begeleider. Na Jip’s WaterWennen voor kleuters kan je kind naadloos doorstromen naar de zwemlessen voor het ZwemABC en hoef je niet opnieuw in te schrijven en inschrijfgeld te betalen.

Zodra je kind start met WaterWennen komt hij of zij ook op de wachtlijst te staan voor de reguliere zwemlessen. Zodra je kind aan de beurt is, kan hij of zij doorstromen naar de zwemlessen.

Wanneer

maandag 14.45 - 15.15 uur

woensdag 17.15 – 17.45 uur

Kosten

5-lessenkaart* € 34,-

Eenmalige inschrijfkosten, € 20,-

inclusief zwempas ter waarde van € 5,- en een leuke Jip-knuffel.

*Lesperiode 7 weken geldig, geen les op feestdagen en tijdens schoolvakanties regio Noord

Wijzigingen voorbehouden.

Schrijf je nu in bij de receptie of stuur een mailtje naar info@dewaterwyck.nl

Wat heb je nodig?

  • zwemkleding en handdoek
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.