Aquasporten

Aquasporten

Na de zomervakantie weer aquasporten en aquafun!

Website banner 1920 x 1080 8785 (28).jpg

Alle aquasporten beginnen weer na de zomervakantie, vanaf maandag 23 augustus kunnen we onderstaande aquasporten aanbieden:

Aquasporten in De Waterwyck

Dinsdag: aquajogging en aquafun

Aquajogging

Echt fit worden lukt met Aquajogging. Hierbij worden alle spieren in het water getraind, met name armen, benen en buik. De lessen worden gegeven in diep water met een wetbelt, waardoor je kunt bewegen zonder dat dit het lichaam belast. Aquajogging is op dinsdagochtend van 9.00 tot 9.30 uur. Start: dinsdag 24 augustus.

Aquafun

Vind je spelen in het water leuk en ben je tussen 9 en 12 jaar oud? Kom dan meedoen aan Aquafun! Aquafun is spelen in en rond het recreatiebad, bij de glijbaan, klauteren en klimmen met de matten, estafettes en parcoursen doen. Aquafun is op dinsdag- en donderdagavond van 18.30 tot 19.30 uur. We beginnen met Aquafun in september. De eerste les Aquafun op dinsdag is op dinsdagavond 7 september.

Woensdag: pilates en trimzwemmen

Pilates

Pilates is een trainingsmethode die bedoeld is om je lichaam te stretchen, versterken en in balans te brengen. De systematische uitvoering van de oefeningen in combinatie met de geconcentreerder ademhaling maken van Pilates zowel een perfecte fitnesstraining als een goede workout voor revaliderende sporters. Pilates is op woensdagmorgen van 8.45 tot 9.15 uur. De eerste les is op woensdagmorgen 25 augustus.

Trimzwemmen: LET OP: NIEUWE TIJDEN!

De calorietjes er snel af trainen? Doe dan mee aan trimzwemmen! Trimzwemmen is een combinatie van baantjes zwemmen en verschillende krachtoefeningen, waarbij er gewerkt wordt aan zwemtechnieken en conditie. De lessen zijn op woensdagavond. Komend seizoen is Trimzwemmen op nieuwe tijden: vanaf woensdagavond 25 augustus van 18.30 tot 19.15 uur.

Donderdag: aquavitaal, aquafun en aquafit

AquaVitaal

Wil je fit worden en blijven? Dat kan uitstekend in het water! Bij het sporten in water blijven spieren en gewrichten soepel. In een ontspannen sfeer wordt gewerkt aan lenigheid, uithoudingsvermogen en kracht. De lessen AquaVitaal 50+ zijn op donderdagmorgen van 09.30 tot 12.00 uur. Start: donderdag 26 augustus.

Aquafun

Vind je spelen in het water leuk en ben je tussen 9 en 12 jaar oud? Kom dan meedoen aan Aquafun! Aquafun is spelen in en rond het recreatiebad, bij de glijbaan, klauteren en klimmen met de matten, estafettes en parcoursen doen. Aquafun is op dinsdag- en donderdagavond van 18.30 tot 19.30 uur. De eerste les is donderdagavond 2 september.

Aquafit

Werken aan je conditie! En lekker in het water! Aquafit is er voor iedereen die wil werken aan gewicht, conditie en soepelheid van spieren en gewrichten. De lessen bestaan uit conditietraining in het water vanuit de verschillende takken van de aquasport. Zo kan er gericht gewerkt worden aan vetverbranding. Middels verschillende hartslagfrequenties wordt er gecontroleerd. Aquafit is op donderdagavond van 20.00 tot 21.00 uur. Start: donderdagavond 2 september.

Vrijdag: aquachi

AquaChi

Lichaam en geest ontspannen: dat is AquaChi. De lessen worden gegeven vanuit verschillende bewegingsvormen als Zhineng Qigong, Pilates, Tai Chi en Yoga. De intensieve spieroefeningen uit Pilates en de vloeiende, rustige bewegingen uit Zhineng Qigong zorgen voor ontspanning in het lichaam en rust in de geest. Het bewegen in het water geeft een extra dimensie. De oefeningen zijn eenvoudig aan te leren en geschikt voor iedereen. AquaChi is op vrijdagmorgen van 8.45 tot 9.30 uur. Start: vrijdagmorgen 27 augustus.