Aquasporten

Aquasporten

Aquasporten en aquafun!

Website banner 1920 x 1080 8785 (28).jpg

Onderstaande aquasporten worden wekelijks (behalve in schoolvakanties) bij ons gegeven:

Aquasporten in De Waterwyck

Dinsdag: aquajogging en aquafun

Aquajogging

Echt fit worden lukt met Aquajogging. Hierbij worden alle spieren in het water getraind, met name armen, benen en buik. De lessen worden gegeven in diep water met een wetbelt, waardoor je kunt bewegen zonder dat dit het lichaam belast. Aquajogging is op dinsdagochtend van 9.00 tot 9.30 uur. Meedoen met een proefles kan altijd en is gratis!

De laatste les Aquajoggen voor de zomervakantie is dinsdag 9 juli 2024

AquaFun

Vind je spelen in het water leuk en ben je tussen 6 en 12 jaar oud? Kom dan meedoen aan Aquafun! Aquafun is spelen in en rond het recreatiebad, bij de glijbaan, klauteren en klimmen met de matten, estafettes en parcoursen doen. Aquafun is op dinsdag- en donderdagavond van 18.30 tot 19.30 uur. Doe mee met een gratis proefles!

De laatste les AquaFun voor de zomervakantie is dinsdag 28 mei 2024

Woensdag: pilates en trimzwemmen

Pilates

Pilates is een trainingsmethode die bedoeld is om je lichaam te stretchen, versterken en in balans te brengen. De systematische uitvoering van de oefeningen in combinatie met de geconcentreerder ademhaling maken van Pilates zowel een perfecte fitnesstraining als een goede workout voor revaliderende sporters. Pilates is op woensdagmorgen van 8.45 tot 9.15 uur. Een kennismakingsles is gratis.

De laatste les Pilates voor de zomervakantie is woensdag 10 juli 2024

Trimzwemmen: LET OP: NIEUWE TIJDEN!

De calorietjes er snel af trainen? Doe dan mee aan trimzwemmen! Trimzwemmen is een combinatie van baantjes zwemmen en verschillende krachtoefeningen, waarbij er gewerkt wordt aan zwemtechnieken en conditie. De lessen zijn op woensdagavond van 19.00 tot 19.45 uur. Ook bij Trimzwemmen is een proefles altijd gratis.

De laatste les Trimzwemmen voor de zomervakantie is woensdag 10 juli 2024

Donderdag: aquavitaal, aquafun en aquafit

AquaVitaal: Bewegen voor 50+

Wil je fit worden en blijven? Dat kan uitstekend in het water! Bij het sporten in water blijven spieren en gewrichten soepel. In een ontspannen sfeer wordt gewerkt aan lenigheid, uithoudingsvermogen en kracht. Elke donderdagmorgen zijn er speciale sportlessen voor 50+. De lessen AquaVitaal 50+ zijn op donderdagmorgen tussen 09.30 tot 12.00 uur. Van 9.30 tot 10.00 uur is er Aquajoggen voor 50+, van 10.15 tot 10.45 uur is er een les Fit voor 50+ en van 11.00 tot 11.30 uur is er ook een les Fit voor 50+.

De laatste lessen Bewegen voor 50+ voor de zomervakantie is donderdag 11 juli 2024

Aquafun

Vind je spelen in het water leuk en ben je tussen 6 en 12 jaar oud? Kom dan meedoen aan Aquafun! Aquafun is spelen in en rond het recreatiebad, bij de glijbaan, klauteren en klimmen met de matten, estafettes en parcoursen doen. Aquafun is op dinsdag- en donderdagavond van 18.30 tot 19.30 uur.

De laatste les AquaFun voor de zomervakantie is donderdag 30 mei 2024

Aquafit

Werken aan je conditie en lekker in het water! Aquafit is er voor iedereen die wil werken aan gewicht, conditie en soepelheid van spieren en gewrichten. De lessen bestaan uit conditietraining in het water vanuit de verschillende takken van de aquasport. Zo kan er gericht gewerkt worden aan vetverbranding. Middels verschillende hartslagfrequenties wordt er gecontroleerd. Aquafit is op donderdagavond van 20.00 tot 21.00 uur. Een keertje meedoen met een proefles is gratis.

De laatste les AquaFit voor de zomervakantie is donderdag 30 mei 2024.

Vrijdag: aquachi

AquaChi

Lichaam en geest ontspannen: dat is AquaChi. De lessen worden gegeven vanuit verschillende bewegingsvormen als Zhineng Qigong, Pilates, Tai Chi en Yoga. De intensieve spieroefeningen uit Pilates en de vloeiende, rustige bewegingen uit Zhineng Qigong zorgen voor ontspanning in het lichaam en rust in de geest. Het bewegen in het water geeft een extra dimensie. De oefeningen zijn eenvoudig aan te leren en geschikt voor iedereen. AquaChi is op vrijdagmorgen van 8.45 tot 9.30 uur.

De laatste les AquaChi voor de zomervakantie is vrijdag 12 juli 2024

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.