Tarieven zwemlessen

Tarieven zwemlessen

Tarieven zwemlessen

Tarieven zwemlessen

In De Waterwyck wordt het unieke All Inclusive betalingssysteem gehanteerd. U betaalt één bedrag voor de diploma's die vooraf gekozen zijn*. Dus geen leskaarten voor een bepaalde periode, die steeds verlengd moeten worden. Vooraf weet u precies waar u financieel aan toe bent, ongeacht het aantal zwemlessen dat uw kind nodig heeft. Vooraf bepaalt u voor welke diploma(s) uw kind op zwemles gaat. Afhankelijk van die keuze en de betalingswijze kunt u korting krijgen.


​A: ​€ 545,- = ​10 maanden x € 54,50 of eenmalig ​met 10 euro korting: € 535,-

B of C: ​€ 170,- = ​2 maanden x € 85,- of eenmalig met 5 euro korting: ​€ 165,-

Bij een compleet A en B pakket betaalt u € 715,- (€ 545,- + € 170,-) = 12 maanden x 58,- (19 euro voordeliger t.o.v. losse diploma's) of eenmalig € 685,- (30 euro voordeliger)

Bij een compleet A, B en C pakket betaalt u € 885,- (€ 715,- + € 170) = 14 maanden x 61,- (31 euro voordeliger t.o.v. losse diploma's) of eenmalig € 840,- (45 euro voordeliger)

Direct kiezen voor een A en B pakket in één keer, levert extra voordeel op ten opzichte van losse pakketten.

​Mocht het schema niet voldoende duidelijk zijn, neem dan gerust contact op. Wij kunnen niet bij voorbaat aangeven wanneer uw kind het diploma zal halen, want dat hangt van vele factoren af. Maar natuurlijk doen wij er alles aan om uw kind zo snel mogelijk te laten slagen.​

* Exclusief eenmalige inschrijfkosten. Inclusief diplomageld.​


Spelregels

Om het het All Inclusive systeem goed te laten functioneren zijn er wel enkele spelregels.

  • Uw kind is altijd aanwezig en verzuimt alleen bij hoge uitzondering. Bij verhindering ontvangen wij graag bericht.
  • Verzuimde lessen hoeven niet te worden ingehaald.
  • Besluit u tussentijds te stoppen, dan bepalen we in overleg met u of er eventueel geld teruggestort kan worden (dit hangt af van de reden en het aantal gevolgde lessen).
  • Stroomt uw kind in vanuit een ander bad, dan bepalen wij op basis van voorzwemmen het instroomniveau. Afhankelijk daarvan wordt het All-Inclusive arrangement aangepast.
  • Uw kind blijft in principe in dezelfde groep bij dezelfde instructrice of instructeur. Mocht uw kind alles snel onder de knie hebben of gaat het juist langzaam, dan kan er besloten worden om uw kind in een andere groep te plaatsen.
  • Heeft uw kind erg veel moeite met zwemles en is het na geruime tijd nog niet klaar voor het diploma, dan zoeken we in overleg met u naar een geschikte oplossing.​
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.