Zwemmen

Zwemmen is altijd een goed idee

Zwemmen - header.jpg

Zwemmen is enorm gezond! In De Waterwyck kun je heerlijk warm komen banen zwemmen en vrij zwemmen. Beide baden, het recreatiebad en het wedstrijdbad zijn geopend op maandag-, dinsdag-, woensdag- en vrijdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur, op dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur en op woensdag- en vrijdagmiddag is recreatiebad geopend van 14.00 tot 16.30 uur. In het weekend zijn beide baden geopend op zaterdagmiddag van 13.00 tot 16.30 uur en op zondag van 10.00 tot 16.30 uur. De kosten zijn 5,10 euro per keer.

Zwemmen is gezond
Tijdens het zwemmen train je je hele lichaam en geef je je gezondheid een enorme opkikker. Als je regelmatig zwemt, kun je zelfs de kans op hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk en een te hoog cholesterol verkleinen. Wist je dat je van zwemmen zelfs slimmer wordt? Omdat je intensief beweegt, verbeter je de bloedtoevoer naar je hersenen.

Blessurevrij bewegen
Ben je aan het revalideren of ben je blessuregevoelig? Of zoek je een niet-belastende manier om weer in beweging te komen? Ook dan is zwemmen uitermate geschikt. In het water is de schokbelasting minimaal. Zwemmen is een blessurevrije sport die je tot op hoge leeftijd kunt doen. Dus…waar wacht je nog op?

Voor een overzicht van al onze zwemactiviteiten klik je hieronder.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.