Yes! We hebben een nieuwe tillift

Nieuws

Yes! We hebben een nieuwe tillift

tillift waterwyck

Afgelopen week is onze gloednieuwe elektrische tillift met veel enthousiasme in gebruik genomen.

De actie ‘Help ons het water in!’ van Interaktcontour Dagbestedingslocatie De Variant en de Maargieshoeve van 21 maart heeft hieraan een flinke steen bijgedragen. Mede dankzij deze actie kunnen mindervalide bezoekers nu gemakkelijk bij ons in en uit het water komen.

We krijgen bijna dagelijks bezoekers die hulp nodig hebben om in en uit het water te komen. Ook de cliënten van De Variant zijn dol op zwemmen en zij komen dan ook regelmatig bij ons zwemmen, waarbij er dan vaak de tillift wordt ingezet. De mechanische tillift was al langer hoognodig aan vervanging toe, dus de wens voor een nieuwe, en het liefst een elektrische, tillift speelde al een tijdje.

Via de Rabo Club Support werd al een mooi beginbedrag binnengehaald en ook de begeleiders en cliënten van De Variant wilden daar graag iets in betekenen. Om die reden werd onder de slogan ‘Help ons het water in!’ op donderdagmiddag 21 maart een sponsorzwemactie gehouden, waarbij cliënten van De Variant en De Maargieshoeve met elkaar bijna 2000 euro bij elkaar zwommen. Daarnaast is er bij ons in de horeca een statiegeldactie met de plastic flesjes opgestart, die nog loopt.

Alle inspanningen zijn beloond, want inmiddels is de nieuwe tillift gearriveerd en tot ieders tevredenheid in gebruik genomen. De nieuwe lift is verrijdbaar, dus kan bij alle bassins gebruikt worden en bovenal is de lift supergemakkelijk in gebruik. Zwaar tillen hoeft niet meer.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.