Time for wellness!

Nieuws

Time for wellness!

Time for wellness kruidenbad 1

Heerlijk even relaxen kan in onze wellnesshoek ‘Time for Wellness', met 4 warme bubbelbaden en 2 infraroodsauna's.

De nieuwe wellnesshoek in De Waterwyck, ‘Time for Wellness’, bestaat uit 4 kruiden-bubbelbaden en 2 infraroodcabines, afgeschermd door een fraaie mozaïekrelaxbank als blikvanger. Een ticket met QR-code voor een kruidenbad of infraroodcabine is verkrijgbaar bij de horeca. De kosten zijn 3 euro per keer voor gebruik van een kruidenbad of infraroodcabine. De duur van een kruidenbad- of infraroodsessie is 12 minuten.

nieuwe wellnesshoek 1

De bubbelbaden hebben een aangename temperatuur van ongeveer 37 graden en aan het badwater wordt een weldadig kruidenmengsel toegevoegd, om even heerlijk te kunnen ontspannen.

In de infraroodcabines kunnen de spieren en gewrichten lekker worden opgewarmd. De infraroodcabine (ook wel infraroodsauna genoemd) maakt gebruik van infrarode warmtestraling. De warmtestralen verwarmen niet de lucht, maar alleen de objecten en personen in de sauna. Daarom is het in een infraroodsauna niet heet, maar aangenaam warm, ongeveer 60 graden. Een echte aanbeveling voor wie last heeft van reuma, artrose of fibromyalgie, maar ook geeft de infraroodsauna verlichting bij spierpijn en zorgt voor een sneller spierherstel en een hoge calorieverbranding.

Time for wellness infraroodcabines

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.