Nieuwe wellnesshoek geopend

Nieuws

Nieuwe wellnesshoek geopend

nieuwe wellnesshoek 3

Het was dubbel feest woensdagmorgen 30 maart in Zwembad De Waterwyck: de viering van 30 jaar De Waterwyck én de opening van de nieuw wellnesshoek ‘Time for Wellness'

nieuwe wellnesshoek 2

In aanwezigheid van verschillende genodigden, waaronder de bedrijven die aan de hoek gewerkt hebben, het bestuur van Zwem- en Poloclub Steenwijk ’34 en de Raad van Toezicht en collega’s van Sportservice Steenwijkerland (waaronder De Waterwyck valt), verrichtte wethouder Bram Harmsma de officiële openingshandeling.

Nadat de wethouder de bon met QR-code voor de betaalzuil had gehouden, ging het doek naar beneden en kwam de wellnesshoek, spectaculair met rook en zwaailicht tevoorschijn, en werd een heerlijk bubbelend kruidenbad in werking gesteld.

De nieuwe wellnesshoek in De Waterwyck, ‘Time for Wellness’, bestaat uit 4 kruiden-bubbelbaden en 2 infraroodcabines, afgeschermd door een fraaie mozaïekrelaxbank als blikvanger. Een ticket met QR-code voor een kruidenbad of infraroodcabine is verkrijgbaar bij de horeca voor de speciale introductieprijs van € 2,50 (vanaf 1 mei € 3).

nieuwe wellnesshoek 1

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.