Nieuw: zomerzwemlessen in Zwembad 't Tolhekke

Nieuw: zomerzwemlessen in Zwembad 't Tolhekke

Nieuw: zomerzwemlessen in ’t Tolhekke

Website banner 1920 x 1080 8785 (15).jpg

Aankomend zomer zorgt het team van Zwembad De Waterwyck voor de zwemlessen in Zwembad ’t Tolhekke.

Dit heeft twee grote voordelen.

- De zwemlessen die in de zomerperiode in het buitenbad ’t Tolhekke worden gegeven, gaan na de zomer door in De Waterwyck in Steenwijk. Dat betekent lekker buiten zwemmen in de zomer en uw kind kan na de zomer gewoon door blijven gaan met de zwemlessen. U hoeft uw kind niet opnieuw aan te melden en er is geen tijdverlies. Ook als uw kind al les heeft in De Waterwyck, kan hij of zij in overleg in de zomermaanden zwemlessen volgen in ’t Tolhekke.

- De lessen worden gegeven door de gekwalificeerde zwemonderwijzers van de Waterwyck en er wordt continuïteit in de zwemlessen geboden. Ook in de zomervakantie gaan de zwemlessen door!

Het kost niets extra’s. Voor de betaling van de zwemlessen in Zwembad ’t Tolhekke worden de all-inclusive pakketten van de Waterwyck gehanteerd, zie de tabel ‘Tarieven zwemlessen’. Aanmelden en betalen van de zwemlessen verloopt via De Waterwyck.

De lessen beginnen vanaf dinsdag 10 mei, tweemaal per week een half uur, op dinsdag- en donderdagmiddag en gaan alleen door bij voldoende deelname.

De lestijden zijn van:

15.00 tot 15.30 uur

15.30 tot 16.00 uur

16.30 tot 17.00 uur