Vakantiekilootjes eraf? Kom voordelig aquasporten in Zwemtember!

Nieuws

Vakantiekilootjes eraf? Kom voordelig aquasporten in Zwemtember!

0 frontfoto.jpg

Maak de hele maand september voordelig kennis met onze aquasporten tijdens onze Aquasport Actiemaand Zwemtember!

Vakantiekilootjes eraf? Begin er direct mee in september, ofwel Zwemtember!

Maak de hele maand september voor 25 euro* kennis met onze aquasportmogelijkheden en betaal in september geen inschrijfgeld

September is bij ons altijd de Maand van de Frisse Start! Kom ook dit jaar in september (Zwemtember) voordelig kennismaken met de verschillende verfrissende sportmogelijkheden die wij te bieden hebben: Aquajoggen, Aquafit, AquaPilates of Trimzwemmen.

Met onze speciale ‘Aquasportkaart’ die slechts € 25,-* kost, kan er vanaf woensdag 1 september de hele maand september 2021 worden meegedaan met alle aquasporten. Lever hiervoor de bon in uit onze eigen krant die onlangs huis-aan-huis in Steenwijkerland bezorgd is en die ook bij onze receptie ligt om mee te nemen.

Direct meedoen met alleen de aquasport van je keuze kan natuurlijk ook! In onze krant zit ook een bon waarmee je in september bij aanschaf van een aquasportkaart geen inschrijfgeld hoeft te betalen.

Maak voor alle aanbiedingen gebruik van de waardebonnen. Vul de bon(nen) van je keuze in en lever deze in bij de receptie.

* Exclusief zwempas ter waarde van € 5,-.

Lestijden Aquasporten

Dinsdag: Aquajogging

Aquajogging

Echt fit worden lukt met Aquajogging. Hierbij worden alle spieren in het water getraind, met name armen, benen en buik. De lessen worden gegeven in diep water met een wetbelt, waardoor je kunt bewegen zonder dat dit het lichaam belast. Aquajogging is op dinsdagochtend van 9.00 tot 9.30 uur. Zwemtember-aanbieding geldig vanaf dinsdag 7 september.

Woensdag: Pilates en Trimzwemmen

Pilates

Pilates is een trainingsmethode die bedoeld is om je lichaam te stretchen, versterken en in balans te brengen. De systematische uitvoering van de oefeningen in combinatie met de geconcentreerder ademhaling maken van Pilates zowel een perfecte fitnesstraining als een goede workout voor revaliderende sporters. Pilates is op woensdagmorgen van 8.45 tot 9.15 uur. Zwemtember-aanbieding geldig vanaf woensdag 1 september.

Trimzwemmen

De calorietjes er snel af trainen? Doe dan mee aan trimzwemmen! Trimzwemmen is een combinatie van baantjes zwemmen en verschillende krachtoefeningen, waarbij er gewerkt wordt aan zwemtechnieken en conditie. Let op: de lestijden zijn vernieuwd. De lessen zijn op woensdagavond van 18.30 tot 19.15 uur. Zwemtember-aanbieding geldig vanaf woensdag 1 september.

Donderdag: Aquavitaal en Aquafit

AquaVitaal

Wil je fit worden en blijven? Dat kan uitstekend in het water! Bij het sporten in water blijven spieren en gewrichten soepel. In een ontspannen sfeer wordt gewerkt aan lenigheid, uithoudingsvermogen en kracht. De lessen AquaVitaal 50+ zijn op donderdagmorgen van 09.30 tot 12.00 uur. Start: donderdag 26 augustus; Zwemtember-aanbieding geldig vanaf donderdag 2 september.

Aquafit

Werken aan je conditie! En lekker in het water! Aquafit is er voor iedereen die wil werken aan gewicht, conditie en soepelheid van spieren en gewrichten. De lessen bestaan uit conditietraining in het water vanuit de verschillende takken van de aquasport. Zo kan er gericht gewerkt worden aan vetverbranding. Middels verschillende hartslagfrequenties wordt er gecontroleerd. Aquafit is op donderdagavond van 20.00 tot 21.00 uur. Zwemtember-aanbieding geldig vanaf donderdag 2 september.

Vrijdag: Aquachi

AquaChi

Lichaam en geest ontspannen: dat is AquaChi. De lessen worden gegeven vanuit verschillende bewegingsvormen als Zhineng Qigong, Pilates, Tai Chi en Yoga. De intensieve spieroefeningen uit Pilates en de vloeiende, rustige bewegingen uit Zhineng Qigong zorgen voor ontspanning in het lichaam en rust in de geest. Het bewegen in het water geeft een extra dimensie. De oefeningen zijn eenvoudig aan te leren en geschikt voor iedereen. AquaChi is op vrijdagmorgen van 8.45 tot 9.30 uur. Deze groep is vol. Wie hieraan een keer wil meedoen tijdens de actiemaand, dient zich vooraf op te geven via info@dewaterwyck.nl