Zomeractiviteiten 2024

Nieuws

Zomeractiviteiten 2024

website wedstrijdbad spelen.jpg

In de zomervakantie hebben wij op vier dinsdagmiddagen leuke activiteiten op de planning staan! Benieuwd wat je allemaal kan doen? Lees dan snel verder

Op dinsdag 30 juli, 6, 13 en 20 augustus hebben we op dinsdagmiddag een leuke spelmiddag, van 14.00 tot 15.30 uur. Kinderen kunnen dan meedoen met de volgende activiteiten:

30 juli: Woordenjacht

Meld je aan bij de badmeesterpost. Door het gehele zwembad zijn allemaal letters verstopt. Zoek en vind alle letters en schrijf ze op de juiste plaats. Heb jij het woord geraden? Dan krijg je een leuk prijsje!

6 augustus: Strijd tegen de Tijd

Aanmelden kan bij de badmeesterpost. In het wedstrijdbad liggen allemaal blokjes, deze blokjes moeten op de goede plek gelegd worden. Leg zo snel mogelijk alle blokjes op de goede plek. De tijd stopt wanneer het laatste blokje op de plek ligt. Er zijn leeftijdscategoriën. Aan het eind van de middag wordt de winnaar per leeftijdscategorie bekend gemaakt en voor alle winnaars is er een prijsje!

13 augustus: Schatduiken

Vraag de schatduikkaart bij de badmeesterpost. Zoek de 5 attributen die op de schatduikkaart staan en lever de kaart met de 5 attributen in bij de horeca en ontvang een verrassing.

20 augustus: Vermaak voor iedereen

Deze middag is er niet één activiteit, maar zijn er vijf activiteiten gepland. Zo is er voor iedereen een leuke activiteit om te doen. Natuurlijk mag je meedoen aan meerdere activiteiten! De volgende activiteiten liggen voor jullie klaar:

  1. Stoepkrijten; maak de mooiste tekeningen en mandala's op het terras van het buitenbad.
  2. Speerwerpen; gooi al zittend op een buis of watertrappelend een flexibeam door de olympische ringen. Heb je alle ringen geraakt, ga dan door naar een ander spelletje!
  3. Scoren; gooi al je balletjes vanuit het water in emmers die aan de kant staan, kan jij ze allemaal raken?
  4. De beste ober; ben jij de beste ober? Loop met een dienblad over de loopmat, maar let op dat je niks verliest! Hoeveel rondes blijf jij in balans?
  5. Bekertjes schieten; probeer met een waterpistool een bekertje naar de andere kant te schieten.
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.