September = Actiemaand Zwemtember

Nieuws

September = Actiemaand Zwemtember

Zwemtember

Vakantiekilootjes eraf? Begin er direct mee in Zwemtember en doe 3 maanden onbeperkt mee met ALLE aquasporten voor € 100!

Vakantiekilootjes eraf?

Begin er direct mee in september, ofwel Zwemtember!

Maak 3 maanden lang kennis met al onze aquasporten; koop in september een speciaal aquasportabonnement om 3 maanden onbeperkt mee te kunnen doen aan ALLE aquasporten in De Waterwyck voor 100 euro*. Bovendien betaal je in september geen inschrijfgeld!

September is bij ons altijd de Maand van de Frisse Start! Kom ook dit jaar in september (Zwemtember) voordelig kennismaken met de verschillende verfrissende sportmogelijkheden die De Waterwyck te bieden heeft: Aquajoggen, Aquafit, AquaPilates, Trimzwemmen of AquaChi (let op: voor AquaChi geldt een opgavelijst).

Het Zwemtemberabonnement is te koop vanaf maandag 29 augustus aan de kassa van het zwembad tijdens openingstijden en is 3 maanden geldig vanaf de datum van aankoop.

Wist je dat... Het gemiddeld 66 dagen duurt om van gedrag een gewoonte te maken?

Daarom duurt de Zwemtemberactie nu 3 maanden. Met ons speciale ‘Zwemtember Aquasportabonnement’ die bij aanschaf in september voor het speciale Zwemtemberactietarief van € 100,-* verkrijgbaar is, kan er in de maanden september, oktober en november 2022 onbeperkt worden meegedaan met ALLE aquasporten die in De Waterwyck worden aangeboden. Zo kan het tijdens deze 3 maanden een goede gewoonte worden om lekker in het water te komen sporten. Het Zwemtember Aquasportabonnement is 3 maanden geldig na datum van aankoop.

* Exclusief zwempas ter waarde van € 5,-.