Wijzigingen in de zwemlessen

Nieuws

Wijzigingen in de zwemlessen

jip zwemles liggend

De zwemlessen zijn gestart. Dat geldt ook voor de zwemlessen voor volwassenen op woensdagavond. Er zijn enkele aanpassingen bij de extra lessen!

Er zijn dit seizoen enkele wijzigingen waarvan wij u graag op de hoogte brengen. 

Tijdelijke uitval van lessen

Net als in veel andere sectoren ondervinden wij ook hinder door krapte en ziekte van personeel. Daardoor zullen de extra lessen waterwennen, borstcrawl en rugcrawl op dinsdagmiddag tot en met de herfstvakantie niet doorgaan. Op woensdagmiddag gaat het waterwennen, de extra lessen schoolslag/enkelvoudige rugslag en duiken wel door. 

Lessen van juf Linda

Juf Linda is al een poosje afwezig en het herstel van haar duurt langer dan verwacht. Deze lessen zullen zo lang het nodig is overgenomen worden. We streven erna zoveel mogelijk dezelfde juf op de groep te hebben. Dit lukt helaas niet altijd. In een uiterst geval kan het zijn dat de zwemles van uw kind niet door kan gaan.

Wij zullen uiteraard alles in het werk stellen om dit te voorkomen. 

Leerlingvolgsysteem

Het leerlingvolgsysteem waarin u de vordering van uw kind kunt volgen is gewijzigd. Wij hebben in navolging van landelijke ontwikkelingen het aantal niveaus tot het diploma A van 6 naar 5 niveaus teruggebracht.

Het kan bijvoorbeeld zijn dat uw kind in de oude situatie in niveau 4 zit en nu in de nieuwe situatie in niveau 3 geplaatst is. Dit is geen terug zetting, maar het gevolg van de verandering. De verandering vraagt enige tijd, geef het even tijd om eraan te wennen. 

Ook de indeling voor de diploma’s B en C in het leerlingvolgsysteem zijn gewijzigd. 

Neem even rustig de tijd om het te bekijken. 

Heeft u nog vragen, mail uw vraag naar zwemles@dewaterwyck.nl.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.