Doe mee met de Zwem4daagse!

Nieuws

Doe mee met de Zwem4daagse!

Zwemmen - header.jpg

Samen met zwemclub Steenwijk 34 organiseren we Zwem4daagse op maandag 2 mei, dinsdag 3 mei, donderdag 5 mei en vrijdag 6 mei. Dagelijks kun je 250 of 500 meter zwemmen, met leuke randactiviteiten.

Nederland is een echt waterland, we leren zwemmen voor onze veiligheid in en om het water. Maar ook met een zwemdiploma is het verstandig te blijven zwemmen. Plezier en veiligheid kan prima samen, dus voor lekker zwemmen, aan je conditie werken en een week plezier maken kun je in de tweede week van de meivakantie meedoen met de Zwem4daagse die we samen met ZC & PC Steenwijk 34 organiseren, onder auspiciën van de KNZB.

Je kunt vier dagen lang, elke dag 250 meter of 500 meter zwemmen en meedoen met de omlijstende activiteiten zoals een zwemclinic, waterpolo, aquafun, zeemeerminzwemmen en op vrijdagavond als afsluiter de spectaculaire disco. Allemaal voor de ultieme zwem(sport)beleving! Na afloop van deze week vol zwemplezier wordt de Nationale Zwem4daagse-medaille aan je uitgereikt.

De Zwem4daagse is in de tweede week van de meivakantie: op maandag 2 mei, dinsdag 3 mei, donderdag 5 mei en vrijdag 6 mei (woensdag 4 mei niet in verband met dodenherdenking). Er zijn op die dagen twee mogelijkheden om je afstand te zwemmen: ’s ochtends tussen 7.30 en 9.00 uur en ’s avonds tussen 17.15 en 19.15 uur. De kosten bedragen 10 euro per persoon en dat is inclusief KNZB-deelname- en -stempelkaart, medaille en meedoen aan de activiteiten, waaronder de afsluitende disco op vrijdagavond 6 mei van 19.00 tot 21.00 uur.

De Zwem4daagse is hét vierdaagse zwemevenement van Nederland. Een jaarlijks terugkerend evenement voor jong en oud. Dit jaar doen naar verwachting 60.000 mensen in heel Nederland mee met de Zwem4daagse.

Je kunt zelf meedoen, of samen met een groep vrienden, familieleden, klasgenoten of mede-sporters. Geef je op bij de receptie tijdens openingstijden. De kosten zijn € 10 per persoon, graag direct bij inschrijving te voldoen.