De zwemlessen gaan weer beginnen!

Nieuws

De zwemlessen gaan weer beginnen!

Website banner 1920 x 1080 8785 (43).jpg

Vanaf maandag 23 augustus gaan de zwemlessen weer beginnen. Alle ouders van de zwemleskinderen hebben inmiddels bericht hierover ontvangen. Enkele praktische zaken staan hieronder.

Ingaande maandag 23 augustus starten de zwemlessen weer. Wij willen u graag informeren over de zwemles duur, het brengen en ophalen van uw kind.

Wij gaan weer terug naar een uur zwemles. De begintijd die u gewend bent verandert niet de eindtijd wordt een kwartier later.

U kunt weer door de hoofdingang naar binnen en u kunt uw kind in de kleedruimten omkleden. Vijf minuten voor aanvang laten wij de kinderen door de douchedeur naar binnen gaan (Ouders gaan niet mee naar binnen.) Is uw kind wat later vanwege school en zijn de andere kinderen al naar binnen, laat uw kind dan via de wc deuren naar binnen gaan.

U wordt verzocht wanneer de kinderen binnen gehaald zijn zo snel mogelijk te vertrekken. Want daarna komen de ouders die hun kinderen komen aankleden.

Na de zwemles brengen wij uw kind door de douchedeur richting de kleedruimten. Er kan niet gedoucht worden. Wees op tijd, maar niet te vroeg in verband met de wisseling van ouders die kinderen naar zwemles brengen en ouders die kinderen komen ophalen.

U wordt verzocht zoveel mogelijk de afstand van 1,5 meter in acht te nemen. Ga niet allemaal bij de douchedeur staan, maar spreek met uw kind af waar u op uw kind wacht. Heeft u nog vragen, mail naar zwemles@dewaterwyck.nl.