Binnen

Vrijzwemmen

Vrijzwemmen

Wedstrijdje watertrappelen, onderwaterhandstand of gewoon heerlijk zwemmen…Tijdens het vrijzwemmen mag iedereen zich uitleven in het zwembad. Vrijzwemmen kan altijd, ook als het slecht weer is. Gezellig, gezond én goed voor de zwemvaardigheid. Kinderen zonder zwemdiploma zijn welkom onder begeleiding van een volwassene.

Activiteiten
In de vakanties zijn er vaak leuke activiteiten voor jong en oud. Of je nu met een groepje vrienden of vriendinnen komt, als stelletje of met het gezin, je hebt gegarandeerd een spetterend uitje. Weten wat er te doen is? Check regelmatig onze website en onze Facebook-pagina.

Zwembandjes en -luiers
Zwembandjes of zwemluier vergeten? Geen probleem, ze zijn bij de receptie of kassa te koop.

Vrijzwemmen

Vanaf 28 juni is het niet meer nodig om te reserveren.

Openingstijden zomervakantie

In de zomervakantie regio Noord, van maandag 12 juli tot en met zondag 22 augustus, zijn we van maandag tot en met vrijdag geopend van 11.00 tot 17.00 uur, op maandag- en dinsdagavond van 19.00 tot 21.00 uur en op zondag van 10.00 tot 16.30 uur. Zaterdags gesloten. Baantjes zwemmen is in de zomervakantie mogelijk tijdens openingstijden, van maandag tot en met vrijdag van 11.00 tot 13.00 uur en op zondag van 10.00 tot 12.00 uur.

Reserveren hoeft niet, maar let op: bij extreme drukte is het mogelijk dat de deuren (een tijdje) gesloten worden, zodat u misschien even moet wachten.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek