Zomerzwemlessen in 't Tolhekke

Nieuws

Zomerzwemlessen in 't Tolhekke

Website banner 1920 x 1080 8799 (3).jpg

Aankomend zomer verzorgen wij weer zwemlessen in het openluchtzwembad ’t Tolhekke.

Net als vorig zomer, geven we ook aankomend zomer zwemlessen in ’t Tolhekke. U kunt uw kind nu opgeven voor zwemlessen in Zwembad ’t Tolhekke.

Dit heeft enkele voordelen:

-Er is geen wachtlijst voor de zwemlessen in 't Tolhekke, uw kind is direct aan de beurt.

- De zwemlessen die in de zomerperiode in het buitenbad ’t Tolhekke worden gegeven, gaan na de zomer door in De Waterwyck in Steenwijk. Dat betekent lekker buiten zwemmen in de zomer en uw kind kan na de zomer gewoon door blijven gaan met de zwemlessen. U hoeft uw kind niet opnieuw aan te melden en er is geen tijdverlies.

- Ook als uw kind al les heeft in De Waterwyck, kan hij of zij in overleg in de zomermaanden zwemlessen volgen in ’t Tolhekke.

Let op: u moet hierbij wel rekening houden met het volgende. De zwemlessen in het buitenbad zijn anders dan binnen. We hebben te maken met weersomstandigheden (dus misschien is een swimsuit wel prettig) en daarnaast zijn de lessen tweemaal per week een half uur. De zwemlessen gaan ook in de zomervakantie door; de lessen zijn dan ’s morgens vroeg. Mocht u zelf ook op vakantie gaan, betekent dat een paar weken lesverlies.

- De lessen worden gegeven door de gekwalificeerde zwemonderwijzers van de Waterwyck en er wordt continuïteit in de zwemlessen geboden. Ook in de zomervakantie gaan de zwemlessen door!

Het kost niets extra’s. Voor de betaling van de zwemlessen in Zwembad ’t Tolhekke worden de all-inclusive pakketten van de Waterwyck gehanteerd, zie de tabel ‘Tarieven zwemlessen’. Aanmelden en betalen van de zwemlessen verloopt via De Waterwyck.

Start vanaf 9 mei

De lessen beginnen direct na de meivakantie, vanaf dinsdag 9 mei, tweemaal per week een half uur, op dinsdag- en donderdagmiddag en gaan alleen door bij voldoende deelname.

De lestijden zijn van:

15.00 tot 15.30 uur

15.30 tot 16.00 uur

16.00 tot 16.30 uur

Opfriscursus

Voor kinderen met zwemdiploma’s, maar die voor de zomer nog wel wat extra zwemervaring kunnen gebruiken geven wij ook in 't Tolhekke een Opfriscursus. Met name als uw kind niet zo vaak zwemt, is dit een aanrader!

De opfriscursus wordt gegeven op de dinsdagmiddagen 9, 16, 23, 30 mei en 6 en 13 juni. Lestijden: 16.30 tot 17.00 uur. De kosten zijn € 42 per kind.

Mail voor meer informatie en inschrijving voor de zwemlessen in ’t Tolhekke naar: zwemles@dewaterwyck.nl

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.