Geen coronatoegangsbewijs nodig voor bezoek aan ons zwembad en sporthal

Nieuws

Geen coronatoegangsbewijs nodig voor bezoek aan ons zwembad en sporthal

website lounge.jpg

Ook na zaterdag 25 september is er geen coronatoegangsbewijs nodig voor bezoek aan ons zwembad en sporthal!

Tijdens de persconferentie van dinsdag 14 september is bekend gemaakt dat met ingang van zaterdag 25 september voor ‘risicovolle situaties’ een coronatoegangsbewijs nodig is.

Dit coronatoegangsbewijs is echter niet nodig voor het bezoek aan zwembaden en sporthallen, deze zijn vrij toegankelijk, maar wel voor bezoek aan de horeca en bij professionele sportwedstrijden. Hoe we dit moeten gaan aanpakken bij de horeca (Lounge) in onze accommodatie, gaan we ons de komende week beraden. In ieder geval is tot zaterdag 25 september nog geen coronatoegangsbewijs nodig voor bezoek aan onze Lounge.

Het coronatoegangsbewijs is een bewijs dat je volledig bent gevaccineerd, recent van COVID-19 bent hersteld of maximaal 24 uur negatief op het coronavirus bent getest en het geldt voor iedereen boven de dertien jaar. Het is te downloaden via de coronacheck-app op je smartphone of te printen via de website www.coronacheck.nl/print

Verder gelden nog overal steeds de basismaatregelen handen wassen, geen handen schudden, hoesten en niezen in de elleboog, thuisblijven en testen bij klachten bij de GGD en regelmatig zorgen voor frisse lucht in binnenruimtes.

De op 14 september aangekondigde versoepelingen gaan in per 25 september, begin november wordt opnieuw gekeken of verdere versoepelingen mogelijk zijn.