Diplomazwemmen in Tolhekke

Nieuws

Diplomazwemmen in Tolhekke

diplomazwemmen tolhekke C

Afgelopen vrijdag 2 september 2022 was er voor het eerst diplomazwemmen van De Waterwyck in het openluchtzwembad 't Tolhekke. Hierbij haalden 12 kinderen hun diploma, van harte gefeliciteerd!

Dit seizoen was het voor het eerst dat de zwemlessen in zwembad ’t Tolhekke werden verzorgd door het team van De Waterwyck. De hele zomerperiode, tussen mei en september, werden er tweemaal per week een half uur zwemlessen gegeven in het buitenbad van ’t Tolhekke. En dat heeft een mooi resultaat opgeleverd: het zwemlesseizoen in ‘t Tolhekke is vrijdag 2 september afgesloten met diplomazwemmen voor JIP’s Waterwereld diploma’s van het Zwem-ABC. Hierbij zijn in totaal 12 kinderen geslaagd. Daarvan slaagden 8 kinderen voor diploma A, 2 kinderen voor B en 2 kinderen behaalden hun C-diploma. Allemaal van harte gefeliciteerd!

De kinderen die voor zwemdiploma A slaagden zijn:

Gerard Buisman uit Basse, Lars Mandemaker uit Baars, Mees Hofstee uit Wolvega, Erin Meijboom, Tomas Martin René Suurbeek en Veerle Lucie Emely Suurbeek, allen uit Tuk, Quin Zandbergen uit Steenwijkerwold en Karlijn Jongman uit Steenwijk.

diplomazwemmen tolhekke A

De kinderen die voor zwemdiploma B slaagden zijn:

Esmee Geurts uit Oldemarkt en Noah Oosterkamp uit Tuk.

De kinderen die voor diploma C slaagden zijn:

Taletta Buisman uit Basse en Leander Dominick Bosma uit Willemsoord.

diplomazwemmen tolhekke B

diploma B en C 2 september 2022 Tolhekke officieel.jpg

De kinderen die nog niet toe waren aan afzwemmen, gaan vanaf september door in De Waterwyck met de zwemlessen voor hun zwemdiploma.